Αποκαλύπτοντας  άλλη μια έκδοση της σειράς Tourbillon Regulator, η εταιρία Leroy μόλις κυκλοφόρησε το αυτόματα Tourbillon σε ροζ χρυσό 18-καρατίων. Το ρολόι προσφέρει μια πλήρη άποψη του κινήματος Tourbillon, και κλείνει το μάτι στα υπόλοιπα μηχανικά μέσω μιας εντελώς διάτρητης πρόσοψης στο ρολόι. Μόνο επτά κομμάτια θα διατεθούν από αυτή την περιορισμένη έκδοση της σειράς.

 

Στο σημείο που βρίσκεται το 12 ένα L512 caliber με Tourbillon, πιστοποιημένο από το Παρατηρητήριο Besançon, εμφανίζεται κάτω από το ζαφειρένιο κρύσταλλο, προσφέροντας απεριόριστη θέα στον  χρήστη τόσο στο εμπρός αλλά και στο πίσω μέρος της πρόσοψης.

Κάθε κομμάτι, είναι από χρυσό 22-καρατίων και μπλε χάλυβα σκαλισμένο και διακοσμημένο εξ ολοκλήρου με το χέρι.

leroy

Στην πρόσοψη του ρολογιού, στο σημείο που βρίσκεται το έξι, υπάρχει ενα μικρό το 12-ωρο καντράν ώστε να επιτρέπει την πλήρη ορατότητα του Tourbillon ανά πάσα στιγμή. Στο κέντρο, μία πρώιμη ροζέτα του 20ου αιώνα εκπέμπει μια Art Deco αισθητική. Στο κέντρο, ο δείκτης των δευτερολέπτων κινείται σταθερά γύρω από την εξωτερική πρόσοψη του ρολογιού, μπροστά από το Tourbillon καλύπτοντας το για πολύ λίγο .