Για τους λάτρεις του κοσμήματος και της ομορφιάς, το Kavador προσφέρει το Lewis Manicure με 40.000$, ένα ζαφειρένιο δαχτυλίδι και ασορτί μανικιούρ. Το μοναδικό Lewis δαχτυλίδι, που δημιουργήθηκε από την Seaman Schepps στη Νέα Υόρκη, φτιάχτηκε με χρυσό 18-καρατίων και 40 ζαφείρια συνολικού ύψους 27,5 καρατίων.

Σχεδιασμένο το 1930, το δαχτυλίδι σχεδιάστηκε από τον Schepps, ο οποίος είχε μια μεγάλη λίστα πελατών που περιλάμβανε τον Πρόεδρο Franklin Delano Roosevelt, τη Δούκισσα του Windsor, και μέλη των οικογενειών Du Pont, Mellon και Ροκφέλερ. Η αγορά του δακτυλίου περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο μανικιούρ από την Vanity Projects NYC που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημά τους στη Νέα Υόρκη ή το Μαϊάμι.

luxury_manicure_jewellery_kavador_lewis_ring_40000_2__980x457

Το μανικιούρ σε ναυτικό στυλ με ρευστό χρυσό, εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του δαχτυλιδιού, θα είναι απλό αλλά συνάμα θα αναδείξει την ομορφιά και το σχεδιασμό του δαχτυλιδιού. Ενώ το μανικιούρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιδείξετε τη νέα σας αγορά σε ένα πολυτελές κοκτέιλ πάρτι στον επερχόμενο γάμο του φίλου σας, το δαχτυλίδι είναι η σημαντική προσθήκη στη συλλογή σας, και αυτό είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα θέλετε να επιδείξετε.

Βρείτε το εδώ