Μετά την Ημέρα της Μητέρας ξέρετε τι είναι πραγματικά αξιολάτρευτο; Να έχετε ταιριαστές βαλίτσες Rimowa με το μικρό σας. Κλέψτε την παράσταση στο αεροδρόμιο, περπατώντας με το παιδί σας στο διάδρομο του αεροδρομίου με αυτή την κομψή σειρά της Rimowa. Η Salsa Air σε χρώμα Ultra Violet είναι κομψή και μοντέρνα και πλήρως λειτουργική. Με βάρος μόλις 1.9 κιλά, η Salsa Air είναι μία από τις πιο ελαφριές στην αγορά, και εξαιρετικά ανθεκτική. Για το μικρό σας, η Salsa Air Mini Multiwheel είναι μια εξαιρετική συντροφιά για ένα αξιολάτρευτο Matchy-Matchy αποτέλεσμα. Like mother, like child, δεν είναι το ιδανικό;

002_sas

Η Salsa Air διαθέτει μια ολοκληρωμένη τηλεσκοπική λαβή για τη βέλτιστη κίνηση, ενώ η κίνηση γίνεται αβίαστα χάρη στο σύστημα Multiwheel. Η κίνηση μέσα στο αεροδρόμιο γίνεται παιχνίδι κι έτσι δεν θα χρειάζονται πια τα ογκώδη καρότσια αποσκευών.

motherchild_rim

Τα αυλάκια, σήμα κατατεθέν της Rimowa, κάνουν τις βαλίτσες άμεσα αναγνωρίσιμες, αλλά η Salsa Air τελειοποιεί το σήμα της με ένα πολυτελές φινίρισμα με πολυάνθρακα. Επίσης, με έξι μεγέθη από Mini Multiwheel μέχρι Multiwheel, για ένα ταξίδι λίγων ημερών δεν θα έχετε να επιλέξετε πλέον μεταξύ μιας πολύ μικρής βαλίτσας και μιας πολύ μεγάλης που θα έχει περισσότερο χώρο απ’ οτι θα χρειαστείτε.

multiwheel_-_side

Η Salsa Air είναι επίσης διαθέσιμη σε Lime Green, Ice Blue, Carrara White και Navy Blue.

clipboard01_2