Η καμπαρντίνα έχει ένα εποχιακό διαχρονικό στυλ – κομψό και μοντέρνο, που θα ολοκληρώσει έναν απλό συνδυασμό t-shirt και τζιν. Επίσης, ως διαχρονική και κλασική, η καμπαρντίνα δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα.

Η Moncler το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, και ο οίκος εισάγει ένα νέο σχέδιο που είναι τολμηρό αλλά και διαχρονικό. Είναι ένα είδος πειράματος – η παλέτα των χρωμάτων παραμένει σε κλασικούς τόνους, αλλά με κομψές προσαρμογές για ένα τολμηρό makeover.

Με μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένου του διπλού δίχρωμου βαμβακερού, legére nylon και ένα μίγμα από νάιλον και βαμβάκι, αυτό το βασικό είδος γκαρνταρόμπας επαναπροσδιορίζεται, με το να γίνει ένα εποχιακό must-have.

Γνωστή για τα μινιμαλιστικά της σακάκια και αθλητικά είδη, η γαλλο-ιταλική εταιρεία κινείται σε άγνωστους δρόμους, εξερευνώντας ολόκληρο το νέο κόσμο των θεματικών κατασκευών που συγκεντρώνονται σε μια σιλουέτα των 60’s και σε εκπληκτικές δημιουργίες, αλλά με το χαρακτηριστικό στύλ της Moncler. Σε αυτή τη συγκεκριμένη σειρά, η επένδυση grosgrain αποκαλύπτεται ως βασικό μοτίβο της σεζόν, με μια αισθητικά υπέροχη μορφή του ελεύθερου πνεύματος και της παιχνιδιάρικης νοσταλγίας.

-0moncler_woman_ss16_-013_bavarelle

-0moncler_woman_ss16_14_moustelle

-0moncler_woman_ss16_27_gobie