Η Nespresso για να ευχαριστήσει τους λάτρεις του καφέ, εισάγει για πρώτη φορά την καφετιέρα που συνδέεται με smartphone. Η νέα μηχανή Prodigio είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μηχανή καφέ, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να προετοιμάσει τον καφέ εξ αποστάσεως, να ειδοποιείται όταν εξαντλούνται τα αγαπημένα του Grands Crus και ακόμη και να ενημερωθούν αν το δοχείο με τις κάψουλες είναι γεμάτο. Η Prodigio είναι βέβαιο ότι θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα κάθε εραστή του καφέ.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth, η μηχανή Nespresso Prodigio συνδέει με την εφαρμογή για κινητά της Nespresso για να εμπλουτίσει την εμπειρία καφέ του χρήστη. Με την εναλλαγή των κουμπιών στην εφαρμογή, οι χρήστες είναι σε θέση να φτιάξουν οποιοδήποτε απο τα 23 Nespresso Grands Crus από την άνεση του καναπέ τους για την απόλυτη στιγμή του καφέ. Η μηχανή επιτρέπει την παραγγελία κάψουλας, αυτόματα σε μια δεδομένη στιγμή, αυτόματη απενεργοποίηση, κιτ παραγγελίας και υπενθυμίσεων, προειδοποίηση όταν το δοχείο με τις κάψουλες είναι γεμάτο, ειδοποιήσεις σφαλμάτων και συντήρησης και ειδοποίηση για το άδειο δοχείο νερού.

podigio_and_milk_titan_pr_new
Όλες οι υπηρεσίες θα αποστέλονται απευθείας στο συνδεδεμένο app για την απρόσκοπτη ολοκλήρωσή τους. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο βολικό και απλό να προετοιμάσει κανείς το αγαπημένο του Grands Crus, αφήνοντας χρόνο για να βυθίσει πλήρως τον εαυτό του σε μια απολαυστική εμπειρία καφέ. Υπάρχουν δύο μοντέλα τα οποία διατίθενται σε ασημί ή Τιτάν χρώμα. Η Prodigio & Milk έρχεται ολοκληρωμένη με το Aeroccino 3 για το αφρόγαλα, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις των συνταγών με γάλα. Επίσης διαθέσιμη είναι η Prodigio, ιδανική για όσους προτιμούν τον καφέ τους χωρίς γάλα. Με πολλαπλές ρυθμίσεις, η μηχανή έχει τη δυνατότητα να σερβίρει Ristretto (25ml), Espresso (40 ml) ή Lungo (110ml).